Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Karamollaoğlu iktidarı eleştirdi: “Ekonomi sadece faizden etkilenmiyor, israf ve yolsuzluktan bir türlü vazgeçemiyorsunuz”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın ekonomi politikalarını, “Faizle ilgili ‘nas’ı artık hiç dile getirmiyorsunuz çünkü ekonomi sadece faizden etkilenmiyor. İsraf ve yolsuzluktan bir türlü vazgeçemiyorsunuz” diyerek eleştirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi ve iktidarın uyguladığı ekonomi politikasını eleştirerek, “Siz Milli Görüş gömleği size dar geliyor zannettiniz; halbuki gerçekte olan sizin, oburlaşmanız neticesinde yağ bağlamanızdır” dedi.

“Nihayet döndüler, dolaştılar yine IMF reçetelerine sarıldılar”

Karamollaoğlu’nun konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

“10 yıldan fazla bir zamandır 2023’ü işaret edenlerin, bugünlerde sık sık 2053’ü işaret ettiğine şahit oluyoruz. Zira 2023 hedefleri ile gerçekler arasındaki devasa fark ortada. Nihayet döndüler, dolaştılar yine IMF reçetelerine sarıldılar. Dün düşman ilan ettikleri kim varsa bugünlerde tek tek kapılarını çalıp, sıcak para istediler ancak umduklarını bulamadılar. Borç-faiz-borç sarmalından çıkamıyorlar, çıkamazlar da. Zira daha fazla faiz demek, daha fazla borç demektir. Borçlu olmak demek, bağımsız karar verememek demektir.” 

“İsraf ve yolsuzluktan bir türlü vazgeçemiyorsunuz”

“Hiç şaşmaz, ‘Borç alan, emir alır’. Önce kaynaklarımızı çarçur ettiniz, sonra borç üstüne borç aldınız, sonra borçları ödeyemeyince yüksek faizle daha çok borç aldınız şimdi de size ne deniliyorsa onu yapıyorsunuz. Hatta artık demelerine bile gerek kalmadan, siz, onların ne isteyeceğini bildiğiniz için harfiyen uyguluyorsunuz. Pusulanız şaştı. Faizle ilgili ‘nas’ı artık hiç dile getirmiyorsunuz çünkü ekonomi sadece faizden etkilenmiyor. İsraf ve yolsuzluktan bir türlü vazgeçemiyorsunuz.”

“Çare Milli Görüş’tür”

“Bir kere Milli Görüşçülere, Saadet Partimizin politikalarına kulak verdiniz mi ki, ülkemizin problemlerine çözüm üretebilesiniz. Siz, Milli Görüş gömleği size dar geliyor zannettiniz, halbuki gerçekte olan sizin, oburlaşmanız neticesinde yağ bağlamanızdı. Aslında problemler de çareleri de bellidir. Çare, Milli Görüş’tür, çözüm reçeteleri bizdedir, umudun adresi burasıdır.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.