Gelecek Partili İsa Mesih Şahin, deprem bölgesini ziyaret etti

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin başkanlığındaki ekip, 25 Ağustos-2 Eylül’de depremin vurduğu şehirleri ziyaret etti.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin depremin vurduğu Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Hatay, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa’yı ziyaret etti, depremden etkilenenlerin şikâyet ve taleplerini dinledi.

İstanbul’a dönerken Twitter hesabından bir yazı paylaşan Şahin, bölgenin sorunlarına dikkat çekti.

Şahin’in açıklaması şöyle:

“Deprem bölgesi programımda ‘9 il, 8 taşra ilçesi, 5 köy ziyareti’ gerçekleştirdim. Gözlemlerimi ayrıntılı bir rapor olarak kamuoyu ile paylaşacağım. Ayrıca bu raporu Cumhurbaşkanlığı makamına, TBMM Başkanlığı’na, ilgili bakanlara ve siyasi partilere de ileteceğim. Bölgede ‘yapılan konutların yetersiz olması, konteyner ihtiyacı, ağır hasarlı binaların çokluğu, içme suyu sorunu, eğitim-öğretim sezonuna hazırlıklarda aksamalar’ gibi önemli sorunlar var. Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde TBMM’de ve Gelecek Partisi Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenleyeceğiz.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.