Apple’ın yeni modeli iPhone 15’in fiyatı 100 bin TL’yi aşacak

Apple, yeni çıkacak iPhone’u bu akşam (12 Eylül) düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Türkiye’de iPhone 15’in en pahalı modelinin 108 bin TL olacağı tahmin ediliyor.

Apple yeni ürünlerini bu akşam (12 Eylül) Amerika Birleşik Devleti’nin California eyaletindeki genel merkezinde “Wanderlust” etkinliğinde tanıtacak. iPhone 15’in yanı sıra Apple Watch Series 9 ve AirPods’un da yeni modelleri de piyasa sürülecek.

Merakla beklenen yeni telefon modelinde, Apple’ın uzun bir süredir kendi teknolojisi olan Lightning şarj girişlerini kullanmayacağı bekleniyor. Apple MacBook ve iPad gibi ürünlerde USB-C kullanılsa da, iPhone modelleri bu değişime direnmişti.

Habertürk’ten Cem Özenen’in haberine göre en pahalı iPhone 108 bin TL olacak. En ucuz model ise 56 bin TL.

iPhone 15’in tahmini Türkiye fiyatları

  • iPhone 15: başlangıç fiyatı 799 dolar (56 bin TL)
  • iPhone 15 Plus: başlangıç fiyatı 899 dolar (61 bin TL)
  • iPhone 15 Pro: başlangıç fiyatı 1.099 dolar (72 bin TL)
  • iPhone 15 Pro Max: başlangıç fiyatı 1.299 dolar ( 85 bin TL)
  • iPhone 15 Pro Max 1 TB: 1.799 dolar (108 bin TL)

Apple Türkiye, KDV oranlarını temmuz ayında yüzde 18’den yüzde 20’ye çıkmasıyla beraber ürünlerine zam yapmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.