Kılıçdaroğlu, Emine Şenyaşar’ı hastanede ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, ameliyat olan Emine Şenyaşar’ı hastanede ziyaret etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, “Ne pahasına olursa olsun, tek başıma bile kalsam, ömrümün sonuna kadar Emine Hanım ve ailesi için adalet arayacağım” diye yazdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018’de AKP eski Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu öldürüldükten sonra adalet nöbetine başlayan Emine Şenyaşar’ı ameliyat olduğu hastanede ziyaret etti. Selvi Kılıçdaroğlu da ziyarete katıldı.

Hastanede annesinin yanında bulunan Yeşil Sol Parti Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar’a geçmiş olsun dileklerinin ileten Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu şöyle yazdı:

Bu sabah, eşim Selvi Hanım ile birlikte, Ankara’da tedavi gören Emine Şenyaşar’ı hastanede ziyaret ettik. Emine Hanım hâlâ acılar içinde, hala adalet arıyor, hala katillerin yakalanmasını, yitirdiği ailesinin hesabının sorulmasını bekliyor. Oğlu tek kişilik hücrede tutulmaya devam ediyor. Erdoğan, katilleri ‘senden-benden’ diye mi ayırıyorsun? Gözleri önünde ailesi katledilen Emine Hanım’ın feryadını neden duymuyorsun? Bu sessizlik nedir Allah aşkına? Ne pahasına olursa olsun, tek başıma bile kalsam, ömrümün sonuna kadar Emine Hanım ve ailesi için adalet arayacağım.”

Ziyaretten fotoğraflar paylaşan CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcımız Semra Dinçer ile birlikte Liv Hastanesi’nde ameliyat olan Emine Şenyaşar’ı ziyaret ederek kendisine ve oğlu Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar’a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” diye yazdı.

Dizlerinden ameliyat olan Emine Şenyaşar, Adalet Bakanlığı önündeki eylemine 49. gününde ara vermek zorunda kaldı. Emine Şenyaşar, oğlu Fadıl Şenyaşar’ın 6 Ekim’deki duruşmada tahliye edilmemesi halinde nöbete devam edecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.