Ağır Ekonomi’nin bu haftaki bölümünde Prof. Dr. Öner Günçavdı ve Prof. Dr. Haluk Levent, “hocaların hocası” ekonomist Prof. Dr. Korkut Boratav’ın Gazete Duvar’dan Gülümhan Gülten’e verdiği röportajı değerlendirdi. Boratav, “Ekonominin çökmesini değil, durgunlaşarak çürümesini yaşıyoruz” diyerek ne demek istedi?
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.