Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Katil bebek” Chucky gözaltına alındı

Parlak turuncu saçları, tulumundan dışarı sarkan bıçağı… Bir dönem hepimizin korkulu rüyası olan Chucky bebek ve sahibi Meksika’da gözaltına alındı. Yerel basında yer alan haberlere göre Chucky bebek’in sahibi Carlos “N”, bir kukla ustası. Carlos’un katil bebek Chucky’i insanları korkutmak ve para talep etmek için kullandığı iddialar arasında.

Basına yansıyan görüntülerde polis memurunun, katil bebek Chucky’nin turuncu saçlarından tutarak bebeği duvara yasladığı ve sabıka fotoğrafı çekildiği görülüyor. Neden mi? Çünkü Meksika’nın kuzeyindeki bir kasabada Chucky ve sahibi, bu hafta başında gözaltına alındı. Her ikisi de huzuru bozmak ve başkalarının bütünlüğünü tehlikeye atmakla suçlanıyor.

Öte yandan Chucky’nin kukla ustası sahibine yöneltilen suçlamalar arasında Chucky’i kullanarak insanları korkutmak ve fidye istemek de var.

Carlos “N” ve Chucky bebek.

Çekilen fotoğraflarda Coahuila eyaletinin Monclova kentindeki polis merkezinde görevli bir memurun Chucky’den aldığı uzun bıçağı havaya kaldırırken güldüğü görüldü. Basında yer alan haberlere göre bu polis memuru işini ciddiye almadığı gerekçesiyle üstlerinden uyarı aldı.

Carlos “N”, ifadesinin ardından serbest bırakıldı fakat Chucky bebeğin akibeti belirsiz.

Kaynak: Reuters

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.