Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’dan gençlere cep telefonu ve bilgisayar desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere cep telefonu ve bilgisayar desteği vereceklerini açıkladı. Gençlere piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu desteği vereceklerini söyleyen Erdoğan, “Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün (26 Eylül) AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantı 3 saat 45 dk sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Gençlere cep telefonu ve bilgisayar desteği vereceklerini söyleyen Erdoğan, “Gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz” dedi.

18 yaşına giren tüm gençlere bir yıl süreyle geçerli Genç Kart vereceklerini de ekleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“Gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz. Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. 18 yaşına giren tüm gençlere 1 yıl süreyle geçerli Genç Kart vereceğiz, müze, sinema tiyatro, sinemadan ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecekler.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.