Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım görevinden alındı | Yerine Yücel Coşkun’un gelmesi bekleniyor

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım görevinden alındı. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yücel Coşkun’un il başkanlığına getirilmesi bekleniyor.

Meral Akşener – Coşkun Yıldırım

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda değişikliğe gidiliyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım görevinden alındı.

İddiaya göre İYİ Parti’nin İstanbul il teşkilatı Coşkun Yıldırım’dan memnun değildi. Medyascope‘un edindiği bilgiye göre bu memnuniyetsizlik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e iletildi. Akşener de Coşkun Yıldırım’ı görevden aldı.

Edinilen bilgiye göre il başkanlığına İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yücel Coşkun getirilecek.

Coşkun Yıldırım, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 8 Ocak 2023’te Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen kongrede seçilmişti. Yıldırım kongrede tek adaydı.

Yıldırım iki gün önce (25 Eylül) X hesabından “İstanbul İl Başkanlığı olarak görevimizin başındayız” diye yazmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.