Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Maximiles Black 35. The Bodrum Cup’ta heyecan başlıyor: Selanik’ten Dolmabahçe Sarayı’na

Maximiles Black 35. The Bodrum Cup yelken yarışında heyecan, 2 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Selanik’ten sporseverlere ”Merhaba” diyecek olan The Bodrum Cup, 21 Ekim’de, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata veda ettiği Dolmabahçe Sarayı’nda sona erecek. Merakla beklenen organizasyonun programı ve detayları, bugün (27 Eylül) Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus Rıhtımı’nda yapılan toplantıda paylaşıldı.

Fotoğraf: Yağmur Baydan

The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras ve The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal’ın ev sahipliği yaptığı organizasyona; İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, Opet Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın, Koç Healthcare CEO’su Dr. Erhan Bulutcu, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, Metro Türkiye CFO’su Aslı Aracıoğlu, Muttaş Genel Müdürü Sedat Bayrak, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras katıldı. 

The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, yaptığı açıklamada “Organizasyonumuz 2 Ekim Pazartesi günü Selanik’ten başlayıp Dolmabahçe Sarayı’nda tamamlanacak. Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece anmakla yetinmek istemedik; gözlerini açtığı yerden kapattığı yere denizden gelmeyi planladık” ifadelerini kullandı. 

Organizasyonun 2 etaptan oluştuğunun (Selanik-Dolmabahçe, İstanbul-Bodrum) ve teknelerin bin milin üzerinde yol yapacağının altını çizen Süleyman Uysal, “Yelken yarışından çok daha fazlası” diyerek tanımladığı The Bodrum Cup’a, bu yıl yarışmacı olarak 900 kişiden fazla başvuru geldiğini belirtti. 

The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras ise yapmış olduğu açıklamada “100. yıl dolayısıyla oldukça heyecanlıyız. 100. yılda denizde nasıl organizasyonlar yapılıyor diye baktık en içtenini yapalım dedik. Biz, bu yolculukta destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Fotoğraf: Yağmur Baydan

Organizasyonun tanıtım toplantısı, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. 35’incisi düzenlenecek The Bodrum Cup’ta kazananların kupaları, 21 Ekim Cumartesi gecesi büyük bir etkinlikle sahiplerine teslim edilecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.