Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Lillard takasının etkileri devam ediyor: Jrue Holiday, Boston Celtics’e katıldı

NBA takımlarından Portland Trail Blazers, Damian Lillard takasının ardından bir takas daha gerçekleştird. Lillard takası sonucunda kadrosuna kattığı Jrue Holliday’i, Robert Williams, Malcolm Brogdon ve iki birinci tur draft hakkı karşılığında Boston Celtics’e gönderdi.

NBA’da Damian Lillard takasının etkileri devam ediyor. Portland Trail Blazers yıldız oyun kurucu Lillard karşılığında Milwaukee Bucks’tan kadrosuna kattığı Jrue Holliday’i, Robert Williams, Malcolm Brogdon ve 2024-2029 birinci tur draft hakkı karşılığında Boston Celtics’e gönderdi. 

2023-2024 sezonunda Boston Celtics’in muhtemel ilk beşi:

Boston Celtics’in paylaşımı:

Gerçekleşen bu takasla birlikte Portland Trail Blazers Damian Lillard karşılığında, Deandre Ayton, Robert Williams, Malcolm Brogdon, Toumani Camara, üç birinci tur draft hakkı (2024 Golden State Warriors ilk 4 korumalı, 2029 Milwaukee Bucks ve Boston Celtics korumasız) ve Milwaukee Bucks’tan 2028 ve 2030 draft seçim sırası değiştirme haklarını almış oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.