Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Canan Kaftancıoğlu vatandaşlara açtığı tüm davaları geri çekiyor

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, vatandaşlara açtığı tüm davalardan çekileceğini duyurdu. Siyasi tüm davaların devam edeceğini belirten Kaftancıoğlu, “Diğer davalar ise bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek ve eninde sonunda kazanacağız, çünkü haklıyız” dedi.

Geçtiğimiz hafta CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini Özgür Çelik’e devreden Canan Kaftancıoğlu, X hesabından hakkında açılan ve kendisinin açtığı davalara ilişkin açıklamada bulundu.

Hakkında açılan tüm davaların kabul edildiğini ve en uzun 1,5 aya gün verildiğini söyleyen Kaftancıoğlu, kendi açtığı davalarla ilgili, “Açtığım davaların ise çoğuna yakını reddedilmiş, kalanlara ise en erken altı aya gün verilmiş” dedi.

Kaftancıoğlu, daha önce kendisini hedef gösteren ve pişman olan vatandaşlara açtığı tüm davalardan çekildiğini duyurdu:

“Hakkımda açılan ve açtığım davalara şöyle bir göz atayım dedim. Açılan ve açtığım davalarda: Açılan tümü davalar hemen kabul edilmiş ve en uzun 1,5 aya gün verilmiş. Açtığım davaların ise çoğuna yakını reddedilmiş, kalanlara ise en erken 6 aya gün verilmiş. Kabul edilen davalar çoğunlukla iktidarın kutuplaştırma ve hedef göstermelerinin gazına gelerek, sonradan pişman olduklarını söyledikleri paylaşımları yapan vatandaşlar. Yargı siyasileri (iktidardakileri elbette) korumuş vatandaş ne yaparsa yapsın demiş yine. O nedenle vatandaşlara açtığım tüm davaları çekeceğim. Diğer davalar ise bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek ve eninde sonunda kazanacağız, çünkü haklıyız…”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.