İzleyin – İsrail Gazze’de Türk hastanesini mi vurdu?

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi’ndeki “Türk Dostluk Hastanesi”nin İsrail tarafından vurulduğunu açıkladı. Saldırıda hastanenin üçüncü ve son katının ağır hasar aldığı belirtildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bu iddiayı yalanladı. Merkezin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İsrail bombardımanında ağır hasar alan iddiaya konu binanın, Türk Kızılayı’nın inşasına destek sağladığı, Filistin Kızılayı’na ait insani yardım deposu olduğu belirtildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.