Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı burs ve kredi miktarlarını açıkladı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarının lisans için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora için 6 bin Türk Lirası (TL) olduğunu açıkladı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından konuştu. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarının lisans için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora için 6 bin Türk Lirası (TL) olduğunu açıkladı.

KOBİ’lere faizsiz kredi

Erdoğan ayrıca, 6 Şubat depremlerinin vurduğu şehirlerdeki KOBİ’lere yönelik KOSGEB vasıtasıyla yeni bir kredi paketinin devreye alınacağını söyledi. Buna göre, Dünya Bankası’yla işbirliği halinde işletme başına 200 bin ila 750 bin TL arasında faizsiz kredi sağlanacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.