Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’dan Özgür Özel yorumu: “Al birini vur diğerine”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeni genel başkanı Özgür Özel’i hedef alarak, “Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuz omuza yürüdüler” dedi.

Değişimcilerin adayı Özgür Özel, CHP 38. Olağan Kurultayı’ndan galip çıkarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bıraktı ve partinin yeni genel başkanı oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de  toplu açılış töreninde kurultaya ilişkin konuştu.

Özgür Özel’in, Kemal Kılıçdaroğlu gibi Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya selam vermesini eleştiren Erdoğan, “Bay bay Kemal kime ‘bay bay’ dedi? Edirne’deki terörist başı Demirtaş’a ‘bay bay’ dedi. Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi? O da aynen Selahattin Demirtaş’a selam verdi, Kavala’ya selam verdi” dedi.

Özgür Özel’in de “teröristler” ile birlikte olduğunu savunan Erdoğan, şöyle devam etti:

“Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuz omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin, hep onlarla beraberdin. Kazanan, sen de onlarla beraberdin.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.