Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nilüfer Kent Tiyatrosu’ndan “yüzyıllık SÖZ” performansı

Bursa-Nilüfer Belediyesi cumhuriyetin 100. yılı etkinliklerine devam ediyor. Nilüfer Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Daltaban tarafından tasarlanan ve yönetilen “yüzyıllık SÖZ” performansı 12 Kasım’da Balat Atatürk Ormanı’ndaki “Ormandaki Kulübe”de sergilenecek.

Bursa-Nilüfer Belediyesi cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Nilüfer Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Daltaban tarafından tasarlanan ve yönetilen “yüzyıllık SÖZ” performansı, cumhuriyet döneminde yazılmış 100 romanın Türkiye’nin dört bir yanından davet edilen 100 tiyatro öğrencisi tarafından bir gün içinde okunmasıyla sergilenecek.

Performans, 12 Kasım Pazar günü Balat Atatürk Ormanı’ndaki “Ormandaki Kulübe”de sergilenecek. Saat 13.00’teki performans, tüm ormanların aynı anda okunmasıyla başlayacak ve tüm vatandaşlar için ücretsiz olacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.