Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında soruşturma başlatıldı

Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında yasa dışı bahis iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Mehmet Berzan İlhanlı hakkında soruşturma

Tuzlaspor başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Malvarlığı değerlerini aklama”, “7258 sayılı kanuna muhalefet”, “Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Ne olmuştu?

Gazeteci Murat Ağırel, Halk TV’de yayınlanan “Kayda Geçsin” isimli programda Tuzlaspor’un bu sene ve geçtiğimiz sene Passolig’de 21 bin TL, 35 bin TL ve 50 bin TL gibi astronomik fiyatlara bilet sattığını ortaya çıkarmıştı. Ağırel, yaptığı açıklamada “Salı günü HalkTV’de ‘Kayda Geçsin’ programında Tuzlaspor ile ilgili anlattıklarım hakkında savcılık bilgi almak için çağırdı. Bildiklerimi ve elimdeki belgeleri kaynağımı açıklamadan savcılığa verdim. Böylelikle Tuzlaspor’a da soruşturma başlatıldığını öğrendim. Kamuoyunun takdirine” ifadelerini kullandı.

Doğa Üründül’ün konuyla ilgili yazısı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.