Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Söz Sizde | Atatürk sizin için ne ifade ediyor?

Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yıl da Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği saat 09.05’te tüm Türkiye’de hayat durdu, sirenler çaldı, yurttaşlar o an nerede olurlarsa olsunlar saygı duruşuna geçti. Türkiye’deki toplumsal araştırmaların neredeyse hepsinde Atatürk’ün yurttaşlar için en önemli değerlerden biri olduğu ortaya çıkıyor. Mirası, Türkiye’de siyaseti de şekillendirmeye devam ediyor.

Duymak istiyoruz: Atatürk sizin için ne ifade ediyor?

Atatürk sizin için ne ifade ediyor? Atatürk’ün etkisi, mirası sizin için neden önemli? Atatürk’ün etkisi neden silinemiyor? Bize yazın, Atatürk hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi web sitemizde yayınlayalım.

Tek yapmanız gereken, aşağıdaki formu doldurup “Gönder” butonuna tıklamak.

Bu formlara da bakabilir, bize görüşlerinizi ve sorularınızı gönderebilirsiniz:


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.