Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Metin Uca’nın cenazesinde provokasyon

Televizyon programcısı, sunucu, gazeteci Metin Uca için dün (19 Kasım) Ankara Kocatepe Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Uca, törenin ardından Cebeci Asri Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazesine çok sayıda gazeteci, siyasetçi ve sevenleri katıldı. Cenaze merasimi sırasında bir vatandaş, “Hocam, Metin Bey camiye cenazesinin getirilmesini istemedi” diye bağırdı. Törene katılanlar da tepki gösterince bağıran kişi oradan uzaklaştı. Caminin arka tarafındaki bir grup da daha sonra yuhalamaya başladı. Yuhalamanın ardından Uca’nın yakınları ve sevenleri cami imamından gerekli tepkileri göstermesini istedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.