Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Aydın Adnan Sezgin ve Fatih Ceylan ile Monşer vs. Monşer (4): Ortadoğu-Kafkasya-Ukrayna üçgeninde neler oluyor?

Hamas ve İsrail arasında 24 Kasım’da başlayan dört günlük ateşkes 30 Kasım’a kadar uzatıldı. Ateşkes TSİ 08.00’de sona erecek. Gazze’deki son gelişmeler Türkiye’nin iç ve dış politikalarına nasıl yansıyor?

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Ofisi, 24 Şubat 2022’de Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinden beri en az 10 bin sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısıyla başlayan savaş 21. ayına girdi. Savaştaki son gelişmeler neler?

İran, Ermenistan’la kopmasına neden olacağından endişe ettiği için Türkiye ve Azerbaycan’ın Zengezur Projesi’ne karşı çıkıyor. Ermenistan, Azerbaycan, Türkiye, İran ve Gürcistan’ı kapsayan Zengezur Projesi’nde neler bekleniyor?

Aydın Adnan Sezgin ve Fatih Ceylan, Monşer vs. Monşer’in yeni bölümünde yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.