Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz’dan Medyascope’ta yayımlanan Gürkan Çakıroğlu’nun yazısına cevap: “Toplantıya katılmadım”

Medyascope yazarı Gürkan Çakıroğlu’nun “İYİ Parti şemsiye mi olacak?” başlıklı yazısında İYİ Partili ve CHP’li isimlerin görüştüğüne ilişkin iddialara yanıt geldi. İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, CHP’li Selin Sayek Böke ile görüştüğü iddiasını yalanladı. Haberde belirtilen görüşmenin tamamen gerçek dışı olduğunu söyleyen Yılmaz, sözü edilen tarih ve saatte farklı programı olduğunun ailesi ve yakın çevresince bilindiğini söyledi.

Gürkan Çakıroğlu‘nun bugün Medyascope’ta yayımlanan “İYİ Parti şemsiye mi olacak?” başlıklı yazısında Türkiye’den ve onun getirdiği anti-demokratik sistemden çıkışın anahtarının İYİ Parti’nin elinde olduğunu söyledi.

Çakıroğlu, 16 Kasım’da CHP’den Selin Sayek Böke ve İYİ Parti’den Ayfer Yılmaz yönetimindeki ekiplerin görüşme yaptıklarını ve bu görüşmelerin samimiyete gölge düşürdüğü söyledi.

İYİ Partili Ayfer Yılmaz, Çakıroğlu’nun yazısında yer alan “16 Kasım 2023 günü saat 17:00 civarında CHP’den Selin Sayek Böke yönetiminde bir ekip ile görüştü” iddiasını yalanladı.

Yılmaz: “Haberde belirtilen olay tamamen gerçek dışı”

X’ten paylaşım yapan Yılmaz, “Haberde belirtilen olay tamamen gerçek dışıdır” dedi. Yılmaz, haberleştirilen tarih ve saatte farklı bir programının olduğunun tüm ailesi ve çevresince bilindiğini de söyledi.

İşte Ayfer Yılmaz’ın o tweeti:

https://twitter.com/AyferYilmaztr/status/1731317967198020021/photo/1

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.