Beşiktaş’ın 35. Başkanı Hasan Arat oldu. Serdar Adalı’yı geride bırakarak başkanlığa seçilen Arat, “Tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Bizim işimiz şimdi başlıyor” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın yeni başkanı Hasan Arat
Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK), 35. başkanını seçmek için Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gitti. BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde düzenlenen kongrede Hasan Arat ile Serdal Adalı yarıştı.
Beşiktaş kongresinde toplam 11 bin 785 üye oy kullandı. Bu sayı, kulüp için bir rekor olarak tarihe geçti. Toplam 21 sandıkta Serdal Adalı’yı geçen ve kullanılan oyların 7 bin 271’ini alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı oldu. Serdal Adalı ise 4 bin 557 oyda kaldı.
Beşiktaşımızın 35. Başkanı Hasan Arat Oldu. #Beşiktaş pic.twitter.com/SHvPNGoT3C
— Beşiktaş JK (@Besiktas) December 3, 2023
Başkanlığa seçilmesinin ardından büyük mutluluk yaşayan Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kongre üyelerini selamladı ve tebrikleri kabul etti. Hasan Arat, siyah-Beşiktaş’ta onursal başkan Süleyman Seba’nın son döneminde (1998-2000) başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti.
Hasan Arat’ın listesindeki asıl yönetim kurulu üyeleri:
Hüseyin Yücel, Dr. Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Av. Altın Mimir ve Feyyaz Uçar
Yedek Yönetim Kurulu üyeleri:
Prof.Dr. Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan
Medyascope'un günlük e-bülteni
Andaç'a abone olun
Editörlerimizin derlediği öngörüler, analizler, Türkiye’yi ve dünyayı şekillendiren haberler, Medyascope’un e-bülteni Andaç‘la her gün mail kutunuzda.
Başkanımız Hasan Arat yönetimindeki yeni Yönetim Kurulumuz. #Beşiktaş pic.twitter.com/6QvJaG3hE1
— Beşiktaş JK (@Besiktas) December 3, 2023
Beşiktaş’ın 35. başkanı olan Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. Hasan Arat’ın açıklamaları şu şekilde:
“46 yıl önce girdiğim bu muhteşem camianın ferdi olarak hayaller kuruyorum, formamız buradaki müzede duruyor. Seba’nın ikinci başkanı oluyorsunuz. Allah size şanlı Beşiktaş’a başkan olmayı nasip ediyor. Hayallerinizi ertelemeyin, hedefleriniz olsun, bu hedefleriniz için dürüstçe çalışın. Biz çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Büyük Beşiktaş’ın tüm bireylerini yanımıza alarak Anıtkabir’e gideceğiz. Bana bu onuru yaşatan canım Türkiye’m ve Beşiktaş’ıma teşekkür ederim. Yolumuz açık, şansımız bol olsun.”
Başkanımız Hasan Arat'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı sonrası konuşması.#Beşiktaş pic.twitter.com/gEsCb3EtgL
— Beşiktaş JK (@Besiktas) December 3, 2023