Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Kral” LeBron James tarihe geçti: NBA’de ilk kez düzenlenen Sezon İçi Turnuvası’nda şampiyon Los Angeles Lakers

NBA’de bu sezon ilk kez düzenlenen Sezon İçi Turnuvası finalinde Los Angeles Lakers, Indiana Pacers’ı 123-109’luk skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sezon İçi Turnuvası’nın MVP’si (En Değerli Oyuncusu) de LeBron James oldu.

NBA’de bu sezon ilk kez düzenlenen Sezon İçi Turnuvası’nın Las Vegas’ta oynanan Final-Four finalinde Indiana Pacers’ı 123-109’luk skorla mağlup eden Los Angeles Lakers şampiyon oldu. Lakers’ın süper yıldızı LeBron James de Sezon İçi Turnuvası’nın MVP’si (En Değerli Oyuncusu) seçildi. 

Los Angeles Lakers’ta Anthony Davis 41 sayı, 20 ribaund, 5 asist ve 4 blok, Austin Reaves 28 sayı, LeBron James 28 sayı ve 11 ribaund ve D’Angelo Russell da 13 sayı ve 7 asist kaydetti. 

Indiana Pacers’ta ise Tyrese Haliburton 20 sayı ve 11 asist, Benedict Mathurin 20 sayı Aaren Nesmith 15 sayı, Obi Toppin 13 sayı, Myles Turner 10 sayı ve 7 ribaund ve Isaiah Jackson da 10 sayı ve 5 ribaund kaydetti.

Çeyrek skorları:

1P: 
29-34
2P: 31-31
3P: 22-25
4P: 27-33 

Karşılaşmanın özeti:

Şampiyon kupasına kavuştu:

MVP LeBron James’in turnuvadaki en iyi hareketleri:

Anthony Davis’in 41 sayılık harika performansı:

LeBron görkemli kariyerine bir ödül daha ekledi:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.