Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA’den tarihi ceza: Warriors forması giyen Draymond Green, süresiz olarak parkelerden uzaklaştırıldı

Draymond Green’in cezası belli oldu. Golden State Warriors forması giyen 33 yaşındaki basketbolcu, Nurkic’e attığı yumrukla birlikte, tekrar eden disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak uzaklaştırıldı. NBA yönetimi yaptığı açıklamada, Green’in sahalara geri dönebilmesi için öncelikle belirli koşulları yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Draymond Green hakeme itiraz ediyor (Photo by Christian Petersen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

NBA yönetimi yapmış olduğu açıklamayla birlikte, Golden State Warriors’un 33 yaşındaki basketbolcusu Draymond Green’in, Nurkic’e attığı yumruk ve tekrar eden disiplinsiz davranışları sebebiyle süresiz olarak sahalardan uzaklaştırıldığını bildirdi. Lig yönetimi Green’in ihtiyacı olan yardımı alabilmesi adına cezasına belirli bir zaman limiti koymadı.

ESPN’den Adrian Wojnarowski kaynaklı habere göre, Green’in menajeri Klutch Sports’tan Rich Paul ve Golden State Warriors genel menajeri Mike Dunleavy Jr. bugün içerisinde basketbolcunun alacağı danışmanlık ve yardımı planlamak adına bir araya gelecek.

Draymond Green’in Jusuf Nurkic’e attığı yumruk ile ilgili haberimiz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.