Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Feride Acar kadın hakları alanındaki Galatasaray Ödülü’ne layık görüldü

Galatasaray Derneği’nin verdiği 2023 Galatasaray Ödülü’nün kadın hakları alanındaki sahibi Prof. Dr. Feride Acar oldu.

Feride Acar

Galatasaraylılar Derneği’nin Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla ”Cumhuriyet Kazanımları” başlığıyla verdiği 2023 Galatasaray Ödülü’nün kadın hakları alanındaki sahibi Prof. Dr. Feride Acar oldu.

Ödülün Acar’a kadın hakları alanında gerçekleştirdiği çalışmalar ve verdiği mücadele nedeniyle verildiği kaydedildi.

“Sonuna kadar hakketti”

Acar için Eşitlik İçin Kadın Platformu -EŞİK platformu tarafından yayımlanan tebrik mesajında ise şu ifadelere yer verildi:

“Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla ”Cumhuriyet Kazanımları” başlığı altında Galatasaraylılar Derneği tarafından verilen 2023 Galatasaray Ödülü’nde kadın hakları alanında Prof. Dr. Feride Acar ödüle layık görüldü. Acar’ın yıllardır gerçekleştirdiği kadın hakları alanındaki çalışmalar ve verdiği mücadeleyle sonuna kadar hakkettiği ödülünü tebrik ediyoruz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.