Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: “Adayları açıklama takvimimizde esneme olabilir”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Sözcüsü Ömer Çelik, 10 ilde yerel seçim çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Çelik, adayların açıklanma tarihinin ertelenebileceğini söyledi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçim çalışmalarına ilişkin konuştu. Aday belirleme sürecinin devam ettiğini söyleyen Çelik, 10 ilde çalışmaların tamamlandığını duyurdu. Diğer illerde çalışmaların devam edeceğini belirten Çelik, adayların açıklanmasının gecikebileceğini de söyledi:

Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı. Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Sakarya, Gaziantep, Malatya ve Trabzon görüşmeleri yapıldı. Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Takvimde bir esneme olabilir. Bir revizyon yapabiliriz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.