Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara’da 27 Aralık’ta bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104. yıldönümü etkinlikleri sebebiyle 27 Aralık Çarşamba günü bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 27 Aralık Çarşamba günü araç trafiğine kapatılacak yollara ilişkin duyuru yaptı. Ankara Emniyeti, yurttaşların mağdur olmamaları için toplu taşıma kullanmaları çağrısı yaptı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104. yılı kapsamında yapılacak etkinlikler nedeniyle alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri şöyle:

  • “27 Aralık 2023 tarihi saat 11.00’de Kara Harp Okulu Komutanlığı’ndan hareketle “Spor Okulu Kavşağı, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Anıtkabir Tandoğan Giriş Kapısı güzergâhını takiben Anıtkabir’de” sona erecek “Atatürk Garnizon Koşusunda” başlangıç ve varış noktaları arasındaki güzergah ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak koşunun başlamasından (15) dakika öncesinden, 
  • 27 Aralık 2023 tarihi saat 13.15’te, Atatürk’ün 27 Aralık 1919’da Ankara’ya gelişinde ilk karşılandığı nokta olan Dikmen Keklikpınarı’nda yapılacak tören için, Dikmen Caddesinin 1178. Cadde ile 901. Cadde arasında kalan bölüm ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak tören başlamasından (2) saat öncesinden araç trafiğine kapatılacak.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.