Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bugün bilmeniz gerekenler (27 Aralık 2023)

Siyasetten dizi ve sanat dünyasına, futbolda yaşanan son gelişmelerden yargıdaki Can Atalay kararına kadar günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik…

Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz’un arasındaki kavga giderek büyüyor. Bu sefer de Demirkubuz, Ceylan’a cevap verdi. Ceylan’ın “Kendine şimdiden YouTube kanalı açarsa iyi eder” sözlerine tepki gösteren Demirkubuz, “Otur oturduğun yerde ve dişini sıkmaya devam et” dedi.

Hakem Halil Umut Meler’i darp ettikten sonra tutuklanan MKE Ankaragücü’nün eski başkanı Faruk Koca, avukatının itirazının kabul edilmesinin ardından tahliye edildi.

Muhafazakâr camianın tepkisin çekmesinin ardından hedef tahtasına oturtturulan Kızıl Goncalar dizisinin yapım şirketi Gold Film açıklama yayımladı. Açıklamada, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve üyelerin doğru karar vereceğine inandıkları vurgulandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı. Buna göre 2024 yılında geçerli olacak asgari ücret 17 bin 2 TL oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.