Zafer Partisi’nin İstanbul adayı belli oldu: Azmi Karamahmutoğlu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayını açıkladı: Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu.

Zafer Partisi’nin İBB Başkan adayı belli oldu. Ümit Özdağ, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu’nun Zafer Partisi’nin İBB Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik gibi sorunları birlikte aşacaklarını söyleyen Özdağ, “İstanbul birçok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız” dedi.

Ümit Özdağ’ın paylaşımı şöyle:

“Sevgili Azmi Karamahmutoğlu başkan ile Türkiye ve İstanbul’un sorunlarını konuştuk. İstanbul birçok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız. Azmi başkan hayalindeki İstanbul’dan bahsederken ‘Sabah 02.30’da İstiklal Caddesi’nde bir genç kız kendisini güven içinde hissederek yürüyorsa İstanbul doğru yönetiliyor demektir’ dedi. Evet, kadınlar ve çocuklar için korkmadığımız bir İstanbul’a ihtiyacımız var.”

Karamahmutoğlu, eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Alparslan Türkeş tarafından Ülkü Ocakları Başkanlığı’na getirildi. Türkeş’in atadığı son başkan olan Karamahmutoğlu, Devlet Bahçeli’nin genel başkanlığı döneminde hiç görev almadı.

Alparslan Türkeş’in ölümünün ardından 1997’de MHP’nin kongresi yapıldı. Karamahmutoğlu, ikinci turda Tuğrul Türkeş’i destekleyenlerin Devlet Bahçeli lehine çekilmesi üzerine sahneye çıkarak, “Yaşasın hainler için illegalite. Bunu fert olarak başlatıyorum. Burada yapılan pazarlıklı kongreyi tanımıyoruz. Türkeş nerede biz orada” diye bağırdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.