Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ankara adayını 14 Ocak’ta açıklayacağız”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayını 14 Ocak Pazar günü duyuracaklarını söyledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erdoğan, bazı büyükşehirlerle ilgili açıklama yaptıklarını söyledi ve Ankara ile kalan illerin yerel seçim adaylarının da 14 Ocak Pazar günü duyurulacağını belirtti:

“Pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz. Pazar günü Ankara merkezli olarak ATO Kongre Salonu’nda toplantımızı yapacağız.”

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Erdoğan’ı daha önce duyurulan tarihe göre “Pazartesi” diyerek uyardı. Erdoğan, Kurum’a “Pazara aldık” diye karşılık verdi.

“Manisa ve Mersin’de MHP çalışmalarını sürdürüyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle çalıştıklarını söyleyen Erdoğan, “Manisa ve Mersin’de büyükşehir olarak MHP çalışmalarını sürdürüyor ve onlar da bu çalışmalarda gayet güçlü şekilde gerek büyükşehir adayı gerek ilçeler üzerindeki çalışmalarını birlikte arkadaşlarımızla yürütüyorlar” diye konuştu.

Erdoğan, daha önce Ankara adayının 15 Ocak’ta açıklanacağını söylemişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.