Gazeteci Altan Sancar’a mermili tehdit

Gazeteci Altan Sancar, kendisine gönderilen mermili fotoğrafı paylaştı. Daha önceki tehditlerle ilgili suç duyurularında gelişme olmadığını söyleyen Sancar, “Benim veya ailemin başına gelecek en ufak olumsuzluktan tehdit mesajları atanlar kadar, bu dosyalarda araştırma yapmayanlar da sorumludur” dedi.

Gazeteci Altan Sancar, kendisine Instagram üzerinden gönderilen mermili fotoğrafı paylaştı. Sancar, dört yıl önce tehdit edilmeye başladığını, iki yıl önce Diyarbakır’da aracının önünün kesildiğini, olaylar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ancak dosyalarda hiçbir gelişme olmadığını söyledi.

Sancar, Instagram hesabına bugün (15 Ocak) gelen mermili fotoğrafla ilgili olarak, “Korktuğumdan veya ciddiye aldığımdan değil de benim veya ailemin başına gelecek en ufak olumsuzluktan tehdit mesajları atanlar kadar, bu dosyalarda bir milim araştırma yapmayanlar da sorumludur” diye yazdı.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.