Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Berk Esen ile Kritik (136): Yerel seçim dinamikleri

31 Mart yerel seçimlerinde partilerin adayları ve yol haritaları belli olmaya başladı.

AKP 31 Mart Yerel Seçimleri’nde göstereceği belediye başkan adaylarını açıkladı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin 26 ilde çıkardığı belediye başkan adaylarını açıkladı. AKP adına yarışacak 74 ilin belediye başkanlığı için aday açıklarken, MHP’ye ikisi büyükşehir olmak üzere yedi ili bıraktı. Aralarında Ankara, İzmir, Antalya’nın da bulunduğu 17 büyükşehir ve 31 ilin adayları belli oldu. Ankara’nın adayı Turgut Altınok, İzmir’in adayı Hamza Dağ oldu.

Berk Esen Kritik’te Cumhur ittifakının adaylarını, CHP’deki son gelişmeleri ve İYİ Parti’nin seçim kampanyasını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.