Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un 31. sayısı “Ocak” temasıyla yayında!

Bu sayıda, Nalan Barbarosoğlu’nun 2008 yılında Leyla Erbil ile yaptığı söyleşiyi, Aslı Tunç’un “Hamburg’un Sanat ve Kültür Simgesi: Elbphilharmonie” adlı yazısını ve Zeynep Asutay’ın “Kış Pavlovası” tarifini bulacaksınız. Ayrıca Özge Ercan’ın “Ayraç” öyküsünü okuyacaksınız.

Öte yandan her ay düzenli olarak Özlem Akıncı ve Buket Arbatlı tarafından hazırlanan “İki Kişiye Bir Hikâye” programında “Ortadan Kaybolan Fil | Ambar Yakmak” isimli öykü analizini ve Müge İplikçi’nin Zeytin Dalı’nda “Aslı Tohumcu anlatıyor: ‘Aç Koynunu, Ben Geldim” ve “Melih Günaydın Buzlar Çözülünce’yi anlatıyor: ‘Hiçbir şey seni gerçeğe ulaştıramaz Hansel” adlı programlarını izlemek için YouTube kanalımıza abone olmayı; Deniz Altunay’ın Özge Ercan ile Yazarlık Süreci ve Mikroscope yaptığı söyleşiyi dinlemek için de Spotify veya Apple Podcast gibi mecralardan Mikroscopecast’i takip etmeyi unutmayın.

E-Bültenimize buraya tıklayabilirsiniz.

Instagram’dan bizi takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.