Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Müthiş son: İtalya Süper Kupası’nda şampiyon Inter

İtalya Süper Kupa finalinde Inter, Napoli’yi son dakika golüyle 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

İtalya Süper Kupası’nda şampiyon Inter

İtalya Süper Kupa finalinde Napoli ile Inter kozlarını paylaştı. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Al Awal Park’ta oynanan mücadele büyük heyecana sahne oldu.

Karşılıklı gol pozisyonlarına sahne olan mücadelenin 60. dakikasında, Napoli forması giyen Giovanni Simeone 60. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Bu kırmızı kart, maçın kırılma noktası oldu.

Baskılı oyununu artıran Inter, 90. dakikada Arjantinli golcü Lautaro Martinez’in fileleri sarsmasıyla galibiyete uzandı. 

Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 90 dakika sahada kalırken, mavi-siyahlı kulüpte 5. kupa sevincini yaşadı.

Üst üste 3. kez kupayı müzesine götüren Inter, toplamda 8. kez kupayı müzesine götürmüş oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.