Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, aday adaylığından çekildi

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, aday adaylığından çekildiğini açıkladı ve adayın ön seçimle belirleneceğini söyledi.

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, X hesabındaki paylaşımında adaylıktan çekildiğini açıkladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştüğünü söyleyen Gürkan, “Adayımızın ön seçimle belirlenmesi ve ön seçime katılmayacağımı, örgütün beklediği adayın kazanması için sonuna kadar çalışacağımızı ve Edirne’yi tekrar kazanacağımızı kendilerine ilettim” dedi.

Özel’in bu öneriye olumlu yaklaştığını belirten Gürkan, “Ön seçimin Edirnemize, aday adaylarımıza ve CHP’ye başarılar getireceği inancıyla sevgi ve saygılar sunuyorum” diye yazdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.