Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Mansur Yavaş: “Çılgın proje yapmayın, işinizi yapın”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi’nin düzenlediği OSTİM Organize Sanayi Bölgesi İstişare Toplantısı’na katıldı. 25 Ocak Perşembe günü ABB’nin bütçe ve projelerini açıklayan Yavaş, “Harcanacak para, halkın ihtiyaçları için harcanır. Biz bu paraları harcarken son derece cimri olmak zorundayız. Türkiye’de bu konuda bir numarayız” diye konuştu. Yavaş belediyeciliğin sadece popülizmden ibaret olmadığını ve başkanlığı boyunca kimseyi ayırmadıklarını vurguladı. Yavaş, “Bir tane çılgın projemiz yok. Lütfen, kim gelirse gelsin adaylara ‘Allah aşkına çılgın proje yapmayın, önce işinizi yapın’ deyin” diyerek Türkiye’nin çılgın projelerden yorulduğunu söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.