Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Özgür Özel Eskişehir’de aday tanıtım toplantısına katıldı: Nebi Hatipoğlu’nu eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Özel, İYİ Parti’den istifa edip Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AKP) geçen daha sonra da büyükşehir belediye başkan adayı olan Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nu eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. 25 yıldır Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ancak 31 Mart için aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, toplantıda konuştu, “Bu şehri çok seviyorum, sizleri çok seviyorum. Şimdiden hoşça kalın, esenle kalın” dedi.

Özel de “Yılmaz Büyükerşen’in bir eli Eskişehir’de, bir eli CHP’li belediyelerin üzerinde olacak” diye konuştu.

Özel, Yılmaz Büyükerşen’in emekli olmayacağını söyledi ve yeni görevini şöyle açıkladı: “Büyükerşen, Türkiye’deki tüm CHP’li belediyelerin yapılan iyi hizmetlerinin ortaklaştırılması, yapılan iyi projelerin diğer belediyelerde de uygulanması, hizmetlerin standardizasyonu ve geliştirilmesi ile ilgili CHP’nin oluşturduğu yeni kurulun genel koordinatörüdür.”  

“Erdoğan’a karşı toplayıp AKP’den aday olanlara cevabı halk verecek”

İYİ Parti’den istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AKP) geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nu eleştiren Özel, “Daha bir yıl önce Eskişehir’in oylarını Erdoğan’a karşı toplayıp AKP’den aday olanlara en iyi cevabı 31 Mart’ta halk verecek. Eskişehir’in oyunu çalanlara, oy hırsızlarına Eskişehirlilerin verecek oyları olamaz. Ahlak için, vicdan için, Eskişehir’i kandıran bu akla bir cevap vermek için 31 Mart’ta CHP adına Türkiye rekoru bekliyorum sizden” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin CHP’den istifa ettiğini duyurması hakkında konuşan Özel, “Bugün de gördüğünüz gibi ilan ettiğimiz adaylarımızın arkasındayız, o konuda üzerimize ne düşüyorsa onu yapıyoruz. Dün söylenenlerin tamamı hayal mahsulü işler. Arkadaşlarımız tamamını yalanladılar. Eğer CHP üyeleri ya da vatandaşlarımız bir konuda beklenti sahibi olurlarsa onu CHP en ince noktasına kadar irdeler. Ona göre gereğini yapar. Ancak şu anda böyle bir gündemimiz yok” dedi.

“Geçmişimize güveniyorum geleceğimize inanıyorum”

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce de konuşmasında şöyle dedi:

“Bu şehri koruyacak ve daha da ileri taşıyacak olan kadro huzurunuzdaydı. Mutlaka başaracağız ve 31 Mart’ta zafere ulaşacağız. Sevgili Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarım sizlerle birlikte yürümekten onur duyduğum bu yolda, Eskişehir için kazınacağız. Geçmişimize güveniyorum geleceğimize inanıyorum.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.