Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Özer Sencar: “Mustafa Kemal ve Erdoğan’dan sonra en güçlü lider İmamoğlu”

Partilerin 31 Mart Yerel Seçimleri için adayları ve seçim stratejileri belli olmaya başladı. İstanbul’da yerel seçim yarışı, mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) adayı Murat Kurum arasında geçecek. Ankara’da ise mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş ile AKP’nin adayı Turgut Altınok yarışacak.

Partilerin yerel seçimlerdeki adayları hâlâ açıklanmaya devam ediyor. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) olası İBB adayları arasında Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın da adı geçiyor.

MetroPOLL Araştırma Kurucusu Özer Sencar, “Cumhuriyet tarihinde iki güçlü lider çıktı: Mustafa Kemal ve Tayyip Erdoğan. Şimdi üçüncü bir lider sahnede: Ekrem İmamoğlu. Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşları, sol aydınlar, sen de dahil bunu görmediniz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.