Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Gülistan Kılıç Koçyiğit: “Başak Demirtaş’ın açıklaması bizim açımızdan resmî adaylık başvurusu niteliğinde”

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te yaptığı basın toplantısında Başak Demirtaş’ın olası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin soruları cevapladı. “Yanlış anlaşılma” olduğunu söyleyen Kılıç Koçyiğit, şöyle devam etti:

“Başak Hanım’ın yaptığı açıklamanın kendisi bizim açımızdan resmi başvuru niteliğindedir. Kendisinin evrakla bir başvurusu yok ama zaten yaptığı duyuru yaptığı açıklama bizim için başvurudur. Bu başvuruyu da aldık, kabul ettik. Başak Hanım bizim en güçlü aday adaylarımızdan birisi. Ayın 3’ünde Merkez Yürütme Kurulumuzun yeniden toplantısı var. Bu büyük kentlerde çıkaracağımız adayları da orada tartışıp sonra duyuracağız.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.