Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Basketbol ve voleybolda Fenerbahçe rüzgarı: Sarı-Lacivertliler, her iki branşta da Galatasaray’ı rahat geçti

Basketbol ve voleybolda, dün akşam (4 Şubat) derbi heyecanı yaşandı. Basketbolda Fenerbahçe Beko, Galatasaray Ekmas’ı 90-74 mağlup etti. Voleybolda ise Fenerbahçe Opet, sahasında Galatasaray Daikin engelini 3-0’la geçti.

Fenerbahçe Beko’dan rahat galibiyet

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 19. haftasında Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Ekmas kozlarını paylaştı.

Yeni başantrenörü Yakup Sekizkök yönetiminde ilk maçında Fenerbahçe Beko karşısında çıkan Galatasaray Ekmas, rakibi karşısında ilk periyot haricinde varlık gösteremedi. Ev sahibi Fenerbahçe, özellikle ikinci yarıdaki üstün performansıyla ezeli rakibini 90-74 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko’da Nick Calathes, 10 ribaund ve 12 asistlik performansıyla galibiyetin mimarı oldu. Wilbekin ise 14 sayı kaydetti.

Fenerbahçe Beko bu sonuçla 19. maçında 16. galibiyetine ulaşırken, Galatasaray Ekmas ise 10. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Opet, Galatasaray Daikin’e set vermedi

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 19. hafta maçında Fenerbahçe Opet, evinde Galatasaray Daikin’i konuk etti. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maçta ev sahibi ekibin büyük üstünlüğü vardı.

Fenerbahçe Opet, dev maçta ezeli rakibine set vermedi. Sarı-lacivertliler, müsabakayı 25-20, 25-18, 25-20’lik setlerle 3-0 kazanmayı başardı. Bu sonucun ardından sarı-lacivertliler, ligde bu sezon art arda 16. galibiyetini almış oldu.

Eda Erdem Dündar, 14 sayılık performansıyla maçın en skoreri oldu.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.