Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde, spor dünyasındaki anma mesajları | Hatayspor teknik ekibi 04.17’de düzenlenen sessiz yürüyüşe katıldı

6 Şubat 2023 saat 4.17’de Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden tam bir yıl geçti. Depremin yıldönümünde spor dünyasının paylaşımlarını Medyascope Spor Servisi olarak sizler için derledik.

Atakaş Hatayspor

6 Şubat depremini spor dünyasında en derinden hisseden Atakaş Hatayspor oldu. Sportif direktör Taner Savut ve futbolcu Christian Atsu’yu kaybeden Akdeniz ekibinin paylaşımı: “Unutmadık, unutmayacağız…”

Hatayspor teknik ekibi de 04.17’de düzenlenen sessiz yürüyüşe katıldı:

Yeni Malatyaspor

6 Şubat depreminin derinden etkilediği bir diğer kulüp de kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ı kaybeden Yeni Malatyaspor’un paylaşımı: “6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde; kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan başta olmak üzere hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ediyoruz.”

Depremin bir diğer merkez üssünün ekibi Gaziantep FK’nın paylaşımı:

Şanlıurfaspor’un paylaşımı:

VakıfBank Spor Kulübü’nün paylaşımı:

Galatasaray’ın paylaşımları:

Fenerbahçe’nin paylaşımı:

Beşiktaş’ın paylaşımı:

Trabzonspor’un paylaşımı:

Pınar Karşıyaka’nın paylaşımı:

Tofaş Spor Kulübü’nün paylaşımı:

THY Spor Kulübü’nün paylaşımı:

EMS Yapı Sivasspor’un paylaşımı:

Mondihome Kayserispor’un paylaşımı:

Bitexen Antalyaspor’un paylaşımı:

Manisa BBSK’nın paylaşımı:

Gençlerbirliği’nin paylaşımı:

Altay Spor Kulübü’nün paylaşımı:

Sakaryaspor’un paylaşımı:

İstanbulspor’un paylaşımı:

Yılport Samsunspor’un paylaşımı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.