Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu “sahaya çıkmıyor” eleştirilerine tepki gösterdi

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin kurultay sonrası sahaya inmemesini eleştirenlere yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, gündeminin yerel seçimler olduğunu vurgulayarak, “Ülke gündemini asılsız iddia ve iftiralar ile değiştirmenin anlamı yoktur” dedi.

CHP’nin bütün genel başkanlarının, milli menfaatleri kendi çıkarlarından önde tutacağını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse bana, partimin kurumsal kimliğini, kasaba kurnazlığı ile çiğnetemez ve yıprattıramaz” diyerek sahaya inmemesine yönelik eleştirilere cevap verdi.

“Partimiz bütün büyükşehirleri kazanacaktır”

Kılıçdaroğlu, “2019 yerel seçimlerinde umudu nasıl yeşerttiysek ve devletleşmiş bir partiye karşı milletin kaçınılmaz zaferinin ilk tohumlarını nasıl attıysak, partimiz bütün bileşenleri ile bu seçimlerde de gerekeni yapacak ve bütün büyükşehirleri kazanacaktır” diye yazdı.

Ülkenin gündeminin enflasyon ve yerel seçimler olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, “Ülke gündemini asılsız iddia ve iftiralar ile değiştirmenin anlamı yoktur” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamayı, gazeteci İsmail Saymaz’ın Sözcü TV’deki “Neden Kemal Kılıçdaroğlu ıslık çalarak geziyor? Hadi diyelim İmamoğlu’na kızgın, Ankara’ya neden gitmiyor?” sözleri nedeniyle yaptığı iddia edildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.