Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Mansur Yavaş: “Emeklilere destek olunca hükümete mensup adaylar ‘Biz de destek olacağız’ dediler” 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. CHP’den yeniden aday gösterilen Yavaş, 8 Şubat Perşembe günü Türkiye Emekliler Derneği’ndeki emeklilerle bir araya geldi.

ABB’nin 31 bin emekliye biner lira destek verdiğini, et ve doğalgaz yardımı yaptıklarını söyleyen Yavaş “Zor şartlar altında yaşayan, bütün gücünü bu ülkenin üretimi için harcamış emeklilerimizin insanca yaşamalarını istiyoruz. Bu sefer çeşitli adaylar da ‘Biz de destek olacağız’ demeye başladılar. Bunu söyleyen arkadaşlar, hükümete mensup adaylar. Her şeyden evvel madem emekliler bu kadar mağdur, siz de farkındasınız, burada sorumluluk hükümete düşer” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.