Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finalistler belli oldu: Trabzonspor ve Beşiktaş zor da olsa turladı

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turu maçlarının bitmesinin ardından çeyrek finale yükselen ekipler bell oldu.

Trabzonspor uzatmalarda turladı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu, mücadeleye ev sahipliği yaptı.

Gençlerbirliği, 14. dakikada Fenerbahçe’den kiraladığı genç oyuncu Melih Bostan’ın kendi yarı sahasında kazanıp tüm sahayı geçtikten sonra attığı şık golle 1-0 öne geçti.

Trabzonspor, 90+6. dakikada Eren Elmalı’nın golüyle maçı uzatmaya götürmeyi başardı.

Uzatmaların ilk devresinde Trezeguet 105+1’de attığı şık golle Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi ve takımını çeyrek finale taşıdı.

Beşiktaş son dakikada güldü

Ligde zor günlerden geçen Beşiktaş, efsane ismi Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

30. dakikada Bitexen Antalyaspor, Zymer Bytyqi ile öne geçti. 

İkinci yarıda baskısını artıran Beşiktaş, 71’de Jackson Muleka ile beraberliği yakaladı. 88. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Muleka, takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.