Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yeniden Refah Partisi’nin İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir?

Yeniden Refah Partisi (YRP), Ankara’da aday tanıtım toplantısı yaptı. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz olduğunu duyurdu. Peki, Mehmet Altınöz kimdir?

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın İBB Başkan adayı olarak açıkladığı Mehmet Altınöz, 1973’te Bursa’da doğdu. Lise eğitimini burada tamamlayan Altınöz, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yönetim ve Organizasyon yüksek lisansı (MBA) yapan Altınöz, Altınöz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Altınöz daha önce Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği, STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  

Altınöz aynı zamanda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi.

Altınöz, Refah Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın kızı, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ablası Elif Erbakan’ın da eşi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.