Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Berk Esen ile Kritik (138): DEM Parti’nin Başak Demirtaş kararı ve Yeniden Refah’ın siyasi hamleleri

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladı. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), İBB Başkan adaylığı için Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni’yi duyurdu.

Yeniden Refah Partisi (YRP), Ankara’da aday tanıtım toplantısı yaptı. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz olduğunu duyurdu.

Berk Esen Kritik’in yeni bölümünde DEM Parti’nin’in Demirtaş kararını, YRP’nin seçim stratejisini ve yerel seçimde İstanbul yarışında neler olacağını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.