Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Yerlikaya açıkladı: Küçükçekmece saldırısının ardından 17 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay’ın mitingine düzenlenen silahlı saldırı sonrasında 17 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay’ın mitingine düzenlenen saldırı sonrası emniyet güçleri tarafından başlatılan operasyonlar neticesinde şu ana kadar 57 ayrı adrese baskın düzenlendiğini ve 17 kişi gözaltına alındığını söyledi.

Yerlikaya ayrıca, operasyonlar sırasında 3 ruhsatsız silahın ele geçirildiğini aktardı. Operasyonların süreceğini belirten Yerlikaya, “Halkımızın huzurunu bozanlara asla ama asla müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin huzurunu bozanların, huzurunu bozmaya devam edeceğiz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.