Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mesut Yavuz ve Ergun Hiçyılmaz vefat etti

Duayen gazeteci Ergun Hiçyılmaz ve usta karikatürist Mesut Yavuz hayatını kaybetti.

Gazetecilik mesleğine uzun yıllar hizmet veren Ergun Hiçyılmaz‘ın vefatını, mensubu olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu duyurdu.

Açıklamada, “Uzun yıllar gazetecilik mesleğine başarıyla hizmet veren üyemiz Ergun Hiçyılmaz’ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Hiçyılmaz, 2013 Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü’ne layık görülmüştü.

Ergun Hiçyılmaz’ın cenazesi 13 Şubat 2024 Salı günü öğle namazının ardından Üsküdar Bülbüldere Fevziye Hatun Camisi’nden alınarak Üsküdar Bülbülderesi Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Mesut Yavuz’ın cenaze merasimi düzenlendi

Usta karikatürist Mesut Yavuz da 76 yaşında hayata veda etti.

Yavuz, 2019 yılından bu yana tedavi görüyordu. Yavuz’un cenazesi, Levent Afet Yolal Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yavuz uzun yıllar Milliyet Gazetesi’ne çizdiği karikatürlerle spor sayfalarını süslemişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.