CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Etimesgut Seçim Ofisi açılışı programına katıldı. Özel, Yavaş’ı yanına alarak “Ben Mansur Başkan’dan oy olarak rekor bekliyorum ama ne oy alırsa alırsın, siyaset ne zaman nerelere kadarsa, en güzel yerlere layık, en güzel yerlere taşısın. Bu başkana, bu insanlığı için helal olsun” diye konuştu.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.