Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu 100 gün sonra sahaya çıktı: “Siyasetin çıkış kapısı yoktur”

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasete döndü. Kılıçdaroğlu, genel başkanlık yarışında Özgür Özel’e yenildikten 100 gün sonra, Ankara OSTİM Sanayi Sitesi’nde bir esnafı ziyareti etti. Esnafla kahvaltı eden Kılıçdaroğlı, Süleyman Demirel’in “Siyasetin giriş kapısı var ama çıkış kapısı yoktur” sözlerine atıf yaptı.

Gazeteci Murat Yetkin, Kemal Kılıçdaroğlu‘nun ziyareti sırasında Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi’nde (OSTİM) tamirhanesi bulunan Ekrem Erol tarafından kahvaltıya davet edildiğini aktardı.

Daveti kabul eden Kılıçdaroğlu, kahvaltıda dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel‘in “Siyasetin giriş kapısı var, ama çıkış kapısı yoktur” sözüne atıfta bulundu ve Demirel’in cumhurbaşkanlığı sonrası dahi siyasetle ilgili kalmaya devam ettiğini, deneyim ve bilginin önemini anlattığını örneklerle aktardı.

Ayrıca Kılıçdaroğlu, parti içi meseleler hakkında konuşmak yerine, CHP’nin başarısını önemsediğini ve parti içi konuları dışarıda tartışmayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği Ekrem Erol’un işyerinde, Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganın asılı olduğu öğrenildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.