Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehit Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray’da

 Şehit Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay’dan Galatasaray’a transfer oldu.

Burak Tolunay Sekin, “Parçalı” giyecek

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gelecek yılların planlamasına devam eden Galatasaray, genç bir ismi daha kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, İzmir’de 5 Ocak 2017’de adliyeye yapılan terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin’i, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer etti. Okan Buruk, bu transferin gerçekleşmesinde önemli rol oynadı.

Daha önce verdiği bir röportajda “Babam beni Galatasaray’da görmek isterdi. Benimle gurur duyardı” ifadelerine kullanan Burak Tolunay Sekin’in hayalleri böylelikle gerçeğe dönüşmüş oldu.

Milli takımın alt yaş kategorilerinde de forma giyen Burak Tolunay Sekin, Altay’ın altyapısında 2019’dan bu yana oynayıp bu sezon U19 takımında görev yapmaktaydı. Santrafor pozisyonunda oynayan Tolunay, golcülüğüyle fark yaratıyor. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.